Tale - Lovsang

I Guds nærhet

ti byer - to nasjoner - en lengsel

Guds ønske er å komme til våre byer og bygder med sitt nærvær. Dette er også vår lengsel. Hvordan kan vi se at dette bli en større realitet i landet vårt. Roy Godwin, som leder retreat senteret Ffald-y-brenin i Wales, har opplevd nettopp dette. Med egne øyne har han sett hvordan Guds nærvær i et område kan resultere i livsforvandlende Guds møter for tusener. Roy Godwin opplever nå at dette er tiden for Norge, og han har derfor sagt ja til å besøke ti byer høsten 2018 og to nasjonale konferanser våren 2019. Temaet vil være "Hvordan bygge lokale bønnehus".

Thora Gisladottir og Arild Stav blir med på store deler av turneen.

Ti byer

Stavanger

28. oktober, kl. 18.00
IMI kirken
Gunnar Warbergsgate 15,
Stavanger
www.imikirken.no

Porsgrunn

30. oktober, kl. 19.00
Evangeliehuset
Frednesbakken 14,
Porsgrunn
www.evangeliehuset.no


Kristiansand

31. oktober, kl. 19.00
Salem Misjonsmenighet
Industrigata 28
Kristiansand
www.salem.as

Kvinesdal

1. november, kl.19.00
Kirken i Dalen
Sarons Dal
www.kirkenidalen.no


Bergen


2. november, kl. 19.00
3. november, kl. 10-14, 19.00
4. november, kl. 11.00
Credokirken,
Øvre Kråkenes 49
Bønes
www.credokirken.no

Ålesund

6. november, kl. 19.00
Pinsekirka Filadelfia
Vingårdsvegen 7
Ålesund
www.pinsekirka.no


Trondheim

7. november, kl. 19.00
Salem
Prinsens Gate 22B
Trondheim
www.bønneuka.no

Bodø

8. november, kl. 19.00
Betania Bodø
Kongensgate 12
www.misjonskirka.no


Tromsø

9.-10. november
Fredag, kl. 19.00
Lørdag, kl. 10.00 - 14.00
Tromsø Baptistmenighet
Strandskillet 2
Tromsø
www.baptistkirka.org

Oslo

11. november, kl. 16.00
Grønland Kirke
Grønlandsleiret 34
Oslo

Facebook Event

LEDERSAMLINGER

Det blir egne ledersamlinger med Roy Godwin i følgende byer:

Porsgrunn

Evangeliehuset
30. oktober, kl. 12-15.00
Frednesbakken 14.

Kristiansand

Salem Misjonsmenighet.
31. oktober, kl. 12.30-15.00
Industrigaten 28.

Trondheim

Betel
7. november, Kl. 10-14.00
Prinsensgate 10b.

Bodø

Misjonskirka
8. november, Kl. 12-15.00
Storgata 70
Det blir seminaravgift med enkel servering alle steder kr. 100, Bodø kr. 150 med lunsj.
Tema: "Guds vei for å erfare Hans nærvær i blandt oss"


Oslo

Søndre Skøyen kapell
12 november, kl. 11-15.00
Åpent seminar inkludert lunsj kr 250
For informasjon og påmelding: oase.no/seminar-roy-godwin

Bakgrunn


Vi tror at det som nå skjer har sammenheng med et profetisk ord som ble gitt under den Nasjonal Bønnekonferanse 2015 på Grimerud Gård. Der delte Rania Sayegh fra bønnehuset i Nasaret et profetisk syn om at det var for lite kull på bønnealterene i Norge. Deretter så hun en hånd som la til kull, slik at det kom i balanse. For å symbolisere dette delte hun ut kullstykker fra Wales til norske ledere. Under bønnekonferansen på Grimerud i februar 2017 lanserte vi boken «Strømmer av nåde» av Roy Godwin. Samtidig hadde Roy Godwin, sagt ja til å tale på «Outcry»-konferansen på Voss påsken 2017. Han hadde da aldri vært i Norge før, og han visste heller ikke på det tidspunktet at boken var kommet på norsk. Da vi så disse to hendelsene falle sammen, og den usedvanlige responsen både på boken og budskapet, opplevdes det som om dette var tiden for Norge, og at dette var noen av "kullene" fra Wales. Med denne La oss derfor komme sammen i ti byer denne høsten for å søke Gud om et sterkere gjennombrudd for Hans nærvær i nasjonen vår.

Hva ledere sier om ti byer

 • Roy Godwins historie og undervisning treffer bredden av det kristne landskapet i Norge. Det treffer oss kraftfullt fordi Roy og Daphne på mange måter fremstår som en av oss alle. De deler det de har sett og opplevd. Vi forstår samtidig at dette er noe alle kan praktisere og oppleve i vår egen hverdag. Dette gjør budskapet relevant for alle!
  Olav Rønhovde
  Pastor, Credokirken
 • Vitnesbyrdet har alltid vært sentralt i den kristne kirke. Det har inspirert, brakt ære til Jesus og vært med å skape håp og forventning. Mange ganger har vitnesbyrd om Guds godhet og makt blitt utløsende for gjennombrudd for den ene og de mange. Roy og Daphne Godwins historie har hatt en slik virkning. Vi har hatt gleden av å bruke tid med dem både i Wales og i Norge, og vi anbefaler sterkt å sette av dagene de kommer til deres område.
  Geir Fagerbakke
  leder for Nettverk for Menn
 • Vitnesbyrdet har alltid vært sentralt i den kristne kirke. Det har inspirert, brakt ære til Jesus og vært med å skape håp og forventning. Mange ganger har vitnesbyrd om Guds godhet og makt blitt utløsende for gjennombrudd for den ene og de mange. Roy og Daphne Godwins historie har hatt en slik virkning. Vi har hatt gleden av å bruke tid med dem både i Wales og i Norge, og vi anbefaler sterkt å sette av dagene de kommer til deres område.
  Elin Fagerbakke
  leder for Kvinner i Nettverk
 • Roy Godwin kommer med en forkynnelse og et liv som er så relevant for Norge akkurat nå. Han hjelper oss til å forstå vårt mandat som kristne! Vi er kalt til å søke Hans Nærvær og vi er kalt til å velsigne! Hans enkle og konkrete vitnesbyrd om hvordan Guds rike bryter gjennom når vi handler i troskap mot det Gud gir og taler, er et viktig bidrag til å gjenkjenne hva «Ånden sier til menigheten» i vår tid.
  Morten Edvardsen
  Pastor, Tønsberg Frikirke
 • Roy Godwin er en gave til Norge. Han har lært oss kraften det er å kunne velsigne mennesker, menigheter og samfunn i Jesu Kristi navn. Han og retreatstedet i Wales er en inspirasjon til at det nå etableres lokale bønnehus i landet vårt, bla. i Oslo der jeg bor. Møt opp der du har mulighet til å høre hans undervisning og erfaring og la deg berøre!
  Eivind Arnevåg
  Daglig leder i Oase
 • Roy Godwin har et viktig budskap til kristne i Norge, et budskap som tar oss tilbake til røtter som er over tusen år gamle. Det var de samme røttene som brakte evangeliet til Norge, og som nå igjen gir oss viktige impulser. Hans bøker og forkynnelse har betydd mye for mange, også for meg.
  Andreas Nordli
  leder for Ungdom i Oppdrag.

Roy Godwins bøker

Arrangører: